Friday, April 29, 2011

Fantastiskt

Jag vet att jag ar sist i varlden om det har, men fantatsiskt gjort av Patrik Sjoberg tycker jag. Han ar sa rak i intervjun. Han sager precis som det ar. Inget krangligt sprak. Inga spekulationer. Laskigt, men tragiskt nog sant: " En sådan som Viljo söker sig till idrotten för sitt intresse för småpojkar."

Vickan

Nu tror ni att jag vänder kappan efter vinden, men jag var faktiskt sarkastisk och ironisk i mitt inlägg om en eventuellt gravid Victoriasessa. Jag såg bilderna och tänkte att NU får skvallerpressen en "field day" som vi säger over här. Det kommer börja spekuleras som aldrig förr, sanna mina ord.
Men visst vore det häftigt om jag hade rätt? Skulle jag bli utsedd till årets blogg då?

Kom ihåg var ni läste det först

Lite väl mycket tyg över magen va? På båda klänningarna. Jo jo, sanna mina ord.

Inte min smak

Men visst är Middletons snygga? Nu läste precis Kates bror i kyrkan, utantill! Han var inte ett dugg nervös verkade det som. Han kanske är van? Skådespelare?

Här sitter jag och gråter

Var är Colin Firth?

The angel was here-igen

Igår eftermiddag.

Sjukt

Egentligen, med detta spektakel när folk svälter i världen...

Godmorgon

Thursday, April 28, 2011

Här sitter Vally

Kommentarsproblem

Har ni det? Jag hade det inte när jag testade, men både Morran och Vally har klagat så något skumt är det. Jag har dessutom inte fått en endaste liten kommentar på hela dagen, *snyft*.

Jamen va f-n?!

Förbenade lugg. Det syns inte på kortet men jag är jättearg på mitt i-landsproblem. I-landslugg!

Sant eller falskt

Här sitter jag och pluggar till psykologitenta. I min bok finns ett litet sant/falskt-test man kan göra i början av varje kapitel. För att kolla sina kunskaper. Ser ni fråga 6? Jag svarade "true" på den mest för att jag tänkte jaha, klart man ska hålla på att drilla ungarna för att de ska bli smarta tidigt och klart att inte jag har gjort det. Ni anar inte hur glad jag blev när jag rättade och såg att mitt svar var fel! Det skulle vara "false" på den frågan. Vad skönt att man har gjort något rätt i sin slappa föräldrastil iallafall.

47 svar

Sa manga kommentarer har jag svarat pa nu. Las!

Kommentarer

Alsklingslasare, jag ska svara pa era kommentarer. Lovar! (I framtiden).

Wednesday, April 27, 2011

Kate Middleton

Who's that?

Och så var det vädret

Om ni undrar varför mina barn äter middag i bara mässingen. Det är svettigt här vill jag lova. 18 och 21 är kanske inte mycket att komma till stan med, men lägg på det luftfuktigheten så ska ni få se på grejer. AC:n jobbar för fullt.
Jag har läst på Ansiktsbok att vädret är fenomenalt i Sverige. Det är ni väl värda. Hoppas det håller i sig länge.

Jag mutar

"Den som äter upp ALLT på tallriken får glass till efterrätt!"
Det känns inte helt pedagogiskt korrekt att säga så och jag har på känn att grunden till ätstörningar är lagd. Men vad fasen, lite får man offra för det funkar!

Vårt medicinskåp

När man ska vigas på Svenska Kyrkan i New York betalar man inget. Istället vill de att brudparet ska skãnka 1 kg Löfbers Lila och en påse Gott&Blandat. Ska man hälsa på Newyorkmamman skänker man henne ett rör Treo!
Tack Morran, Icakuriren och Åsa.

Huligan

Transformertatueringar. Hoppas inte det är ett tecken på vad som komma skall.
Jag är nog nästan den enda överlevande, otatuerade arten i min generation. Jag och min make. Jag är inte så förtjust i tatueringar helt enkelt, varken på mig själv eller andra.
Tur att dessa går att tvätta bort (med stålull, för de sitter som berget).

:-)

Ni är så snälla och goa. Tack för uppmuntran.

Bloggdepression

Jag känner att jag har fått ett taskigt förhållande till min blogg. Vi kommer inte riktigt överens. Jag är inte nöjd. Men det är aldrig ens fel att två träter, heter det ju. Just det. Kanske lite absurt att vara sur på en blogg?
Jag har aldrig tid att pyssla med min blogg: lägga upp fina, ljusa bilder; skriva inlägg med substans; svara på era underbara kommentarer; ändra utseende och lay-out. Det blir bara iphoneinlägg och de känns så trista. Tycker inte ni det också, egentligen? Nu låter det som att jag fiskar efter beröm och uppmuntran, och det kanske jag gör, men jag vill också att det ska vara intressant och kul att läsa min blogg.
Att rita, det saknar jag...
Nu ska jag försöka rycka upp mig och gå på musiklektion.
Lämna gärna en kommentar, men ursäkta att svaret dröjer. Det kommer, jag lovar.

Tuesday, April 26, 2011

Huvudbonad

Precis en sadan har hatt stod i kon till batuthyrningen i Central Park i sondags. Det var 25 grader varmt ute. Vi fattade ingenting. Eller jo det gjorde vi, men vi undrade ju liksom varfor. Man gor det ibland. Nu ska jag genast googla. Jag vill namligen veta varfor man maste ga omkring med en sadan har synnerligen opraktisk huvudbonad i varmen. For att inte saga nagonsin.

Viljestyrka

Detta tog musten ur mig! Puh...
Jag satt här upp i biblioteket och kände att nu behövdes det lite energi och det tänkte jag minsann köpa mig i form av choklad. Men på vägen ner till tjorren så satt lilla ängeln på min ena axel och förde en vild diskusion med lilla djãvulen på andra axeln och lyckades snacka ner den lille satan totalt! Jag köpte frukt istället. Ja, jag är helt paff jag med.

Organisation

Min dotter har organiserat min telefon säger hon. Jag uppskattar gesten men har lite svårt att hitta ibland.

Gammal väska

Grävde förresten fram en gammal väska ur garderoben härom dagen. Inköpt på Åhlens för många herrans år sedan. Jag gillar'n. Min son likaså. "Fin väska du har mamma", så han helt spontant. Han märker sådant. Vad tycker ni? Lite för mörk nu till sommaren tycker jag visserligen.

Hurra jag är tillbaka i skolan!

Och jag får sitta här till 20. Jag skojar inte.

Monday, April 25, 2011

Luftfuktigheten

...är inte bra för min nya, raka, platta frisyr (om man nu kan kalla den det), Men tjenare på er ändå!

Sista, jag lovar

Vilopaus

Vi gick så långt, utan vagn, att de kände att de bara var tvugna att lägga sig på en parkbänk och vila en stund innan vi fortsatte vår vandring hemåt.

Prinsesslek

."Beträd ej gräset"

Så står det faktiskt på skylten. Men han kan ju inte läsa.

Efter att ha varit inlåst i fem månader...

Sunday, April 24, 2011

Bröllopsceremoni i Central Park

Vit magnolia

Har han en bra dag tro?

Vi lyssnar på baseball

Lustigt

...vi sitter I Central Park i strålande sol och svettas i den fuktiga luften. Regnar gör det absolut inte.

Ny pedikyr tack

Årets första picknick

I Central Park.

Modigt

Hon var mycket chic och cool framifrån men "vi" hann inte få upp kameran i tid. Min stora tog den här bilden.

Vad är det för dag idag?

HAPPY BIRTHDAY TO THE BEST DAD AND HUSBAND IN THE WORLD!