Sunday, March 27, 2011

Fika

Min son tyckte vi skulle fika på Starbucks när vi var ute i förmiddags, jag och mina små. Mamma säger ALDRIG nej till en fika! Att fika är lika viktigt i mina barns svenska uppfostran som skinka på julbordet! Eller salt lakrits. Eller H&M. Ja, ni hajar poängen.

5 comments:

vally said...

Älskar folk som vill fika.
Söta!

Marie A said...

Fina dom är =)

NEWYORKMAMMAN said...

Jag älskar ju också fika! Det är viktigt tycker jag. Det lustiga var att det inte fanns någonstans att sitta så en man som såg lite kufisk ut erbjöd oss att sitta på två stolar vid hans bord. Han var uppenbarligen inte helt normal men jag tänkte vad 17! Han var snäll och pratade med barnen och skrattade. Ph och P gjorde stora ögon och pratade med honom och svarade glatt om än lite misstänksamt på frågor. Jag tänkte sedan på hur man poängterar i detta land hur otroligt viktigt det är för barn att inte prata med främlingar. Jag sa till Ph att det var ok att vi pratade med mannen för jag var med men att han inte skulle prata med vuxna han inte känner om jag inte är med. Svårt det där. Ja ja, vi fikade iallafall och det var viktigast.

Marie A said...

Ja mina barn som är betydligt äldra förstår inte altid det där heller. Svårt att veta hur krass man skall var, eller om man skall skrämma upp dem rejält??

Marie A said...

Alltid stavas ju alltid med 2 L