Saturday, March 26, 2011

Just det

Sverige har Earth Hour nu väl?

6 comments:

Marie A said...

Det gick mig förbi...

Hanna said...

20.30-21.30. Det var sorgligt upplyst i mina kvarter... Jag tycker också att kommunerna ska visa god vilja och stänga av gatubelysningen, men icke. Mölndals kommun beslutade en sommar att stänga av (inte pga earth hour, men för att spara pengar och miljön likaväl) men det visade sig vara emot någon slags lag, så de fick tända igen. Samma sak när Göteborg försökte införa bilfria lördagar i city. Det var ju ett toppenförslag tycker jag. Men nix, det stred mot någon slags lag, så alla bilar är välkomna vid alla tidpunkter överallt. Så dumt!

NEWYORKMAMMAN said...

MEN HERREGUD MARIE, SÄG INTE ATT DU HADE LAMPORNA TÄNDA???? Vojne vojne, hur ska detta sluta...

NEWYORKMAMMAN said...

I Landvetter släcker de lamporna efter midnatt på vardagarna utom fredag och lördag. Då är det svart vill jag lova. Det är ett bra initiativ, om man kommer ihåg. De stora energitjuvarna är väl just kommunen och företag med sina neonskyltar, inte Maries hus på kullen kanske?

Marie A said...

Maries hus på kullen var inte någon neonskylt men inte heller nersläckt, lite lampor, TV:n var på, datorn också och lite stearinljus (usch nu får jag skämmas). Gatubelysning var i gång, den som de annars gärna släcker ner så att man får treva sig hem i mörkret.

Marie A said...

Men jag skall inte glömma att ställa om klockan till sommartid i ala fall, men det är ju ingen tröst =(