Monday, March 28, 2011

Vad tycker ni?

Ska jag köra en helblondering den här gången? Är lite sugen på det. Det börjar bli dags tycker jag. Dessutom kommer en ypperlig "colorist" hitresande hela vägen från Sverige på lördag. Kan tänka mig att hon vill inget hellre än att färga mitt hår i några timmar. Vem vill strosa i Soho när man kan blondera Newyorkmammans hår, va?

7 comments:

Jessica - bymom.se said...

Ja! Bli helblond, det är snyggt :-)

Marie A said...

Fixa hem färg så grejar jag det på lärdag när vi kommer, sedan är du snugg hela veckan när vi är där. Jag menar så att vi kan matcha varandra. Själv är jag ju nyklippt och ny-slingad =)

NEWYORKMAMMAN said...

Kan man göra det så snabbt? Ok. Men jag är väl snygg mer än en vecka???
Jessica, så gör vi. Se ovan:-).

Hanna said...

Klart du ska göra! Fast den mörka utväxten är inte att leka med sedan. Den slåss jag med just nu...

NEWYORKMAMMAN said...

Jo jag vet Hanna men det är lättare att helfärga den mörka utväxten själv än att slinga den själv. Eller har jag fel? Jag tycker det är så in i h-sicke jobbigt att slinga själv. Det bli flammigt och konstigt. Men kom med input. Stoppa mig om jag tänker fel. Det känns lättare att helfärga.

Marie A said...

Grejen är att när du slinagr det så får du oftast det lite naturligare, och när man färgar utväxten så låter man först blekningen sitta på den innersta och i slutet drar man ut färgen ut i topparna. Så gjorde min frisör (jag studerade henne).

Thulani said...

You would look gorgeous in any colour, but something darker could be a nice change. :)