Saturday, June 25, 2011

Röd dag i Sverige

Ni har det bra, det har ni. En röd dag att sova ruset av er.
Den här rubriken tycker jag var kul. Man måste vara PLUS medlem för att läsa Aftonbladets tips men ni, mina kära läsare, ska få mitt heta tips...









Vad sägs om: sup inte så mycket dårå! Va? Bara en liten snilleblixt jag fick.

7 comments:

Hanna said...

Det är ju underbart att Sverige tar semester på sommaren och är ute så mycket det bara går. Men: Vad gör det med statistiken för oss som bloggar, va?? (Ja, jag har börjat gå på din linje och kollar av och till.)

NEWYORKMAMMAN said...

Oss bloggare är det ingen som tänker på. De får tänka om och göra nya lagar helt enkelt. Vi fanns ju inte för några år sedan;-). Man får tvinga sig själv att avstå från att kolla statistiken. Jag checkaden in mig själv på rehab och sedan dess har jag helt blivit av med mitt stat-beroende! Stat-rehab!

camillos said...

Men vilken bra idé! Fast det kunde du väl sagt i går...?
;)
Skämt åsido så blev det alldeles lagom igår.

Marie A said...

Det är väl här det svenska ordet LAGOM kommer till sin rätt eller hur?!

NEWYORKMAMMAN said...

Det var det som var så himlans kul med den artiklen/rubriken tyckte jag, att den fanns där idag. fast vad vet jag, den kanske var där igår också? Jag tycker det är bra att man lugnar ner sig med åren. Det är så oattraktivt med asfulla vuxna som dessutom är bakfulla. Ungdomar, alltså sådana som är över 20, det är en annan femma. Då kan man få ha lite kul tycker jag.

NEWYORKMAMMAN said...

Nej, jag menar inte att man aldrig ska få vara onykter som vuxen! Att man aldrig ska få vara asfull eller bakfull, det är ok att vara det någon gång ibland, men det är oattraktivt det är det, ju äldre man blir. Bättre att hålla sig nykter/mindre besrusad.

vally said...

Har jag missat något. Jag som inte ens smuttar.
Vet ej varför jag gjort det valet. Folk får gärna hållas för mig, så det finns inga moraliska aspekter bakom beslutet.
Jag är nog en tråkmåns.
Slipper i alla fall den sortens baksmälla.
Hoppas alla haft en fin midsommar.