Thursday, September 29, 2011

Vår bloggträff

Men hjälp, jag har ju glömt visa bild från vår otroligt populära bloggträff i somras! Det kom ju så mycket folk att bara fyra fick plats på bild. Logiskt, eller hur?

8 comments:

Hanna Lans said...

HAHAHA, men GUUUUD vilken bild! HAHAHA!!

NEWYORKMAMMAN said...

Visst är den ganska taskig?! Vi ser ju inte kloka ut någon av oss. Varför är vi så glansiga? Jag kan ta bort den om någon av damerna på bilden opponerar sig. Säg bara till. Eller förresten, kom med ett jäkligt bra argument;-).

mockapocka said...

Beauuuuuuuuutiful!
(och f-n att jag inte var med)
(på träffen alltså. Inte nödvändigtvis på bilden. Kunde i och för sig ha haft mina googles på mig. Har dem alltid med i väskan. Just in case)

vally said...

Ni är jättesöta och hör sen.

Hanna Lans said...

Jag är alltid glansig i ansiktet. Jag har fått för mig att jag inte ska bli så rynkig om jag smetar in mig med fett gojs. I gengäld kan man använda mig som spegel, vet inte om det egentligen är att föredra framför rynkor ...?

Anna said...

:-D Vad trevligt vi hade det! Hoppas vi kan göra det igen!

NEWYORKMAMMAN said...

Mockapocka, vi saknade dig.
Taskigt av mig att säga att "vi" inte ser kloka ut. Jag borde säga att era skönheter inte kommer till sin rätt, H, C och A!
Vi hade så jäkla trevligt alltså. Jag hade kunnat sitta där hur länge som helst.
Hanna, funkar fettgojset tycker du?

camillos said...

Vilka snygga brudar! :-)
Det var ju hur trevligt som helst. Det får vi göra om och då kanske det blir fler på nästa bild? Mockapocka hänger väl på??