Monday, October 29, 2012

Sandys förödelse

Än så länge är detta den största förödelsen i min närhet.
Skämt åsido, köksfönstret var inte riktigt stängt och en rejäl vindpust blåste upp det och vräkte krukan i golvet. Fönstret öppnas bara max 10 cm, bara så att ni vet och inte blir oroliga över att vi har öppningsbara fönster på 20:e våning. Faktum är att det är lag på att man måste ha något som kallas window guards på fönstren när det bor småbarn i lägenheten. Då går fönstren inte att öppna mer än några centimeter. Eric Claptons son ramlade ju ut genom ett skyskrapefönster när han var 2 tror jag, och dog så klart. Efter den händelsen, någon gång på 80, eller 90-talet, blev det lag på window guards. Klart att det skulle till att en rik och berömd snubbes barn trillade ut innan det blev lag. Strunt samma, nu är det SANDY det ska handla om!

4 comments:

Hanna Lans said...

Jag tycker ändå att det är läskigt att det inte finns minsta lilla fönstersmyg eller vad det nu heter utanför fönstren. Rakt ner liksom. Precis vid rutan. Läskigt.

vally said...

Läskigt är det verkligen Hanna. Att det finns en balkong tycker jag är helt befängt.

Fint att du håller oss underrättade Kajsagumman.

antonia said...

Usch, läskigt om man hade kunnat öppna fönstrena. Jag hade nog inte viljat bo så högt upp faktiskt. Hoppas det går bra med Sandy.

NEWYORKMAMMAN said...

Jag kan hålla med om att det är befängt att det finns balkong. Man får inte öppna fönstren mer än 10 cm, men på balkongen kan man tydligen vistas.
Det är inte alls dumt att bo här uppe. Trevlig utsikt. Men jag förstår dig Antonia.