Tuesday, August 20, 2013

He he he...

Vad fet hon har blivit. Det blir jobbigt att bli av med sen när bebisen kommit ut (moahahahahaaaaaa).
Jag är löjligt avis på Jennie Hammars glammiga liv och hyser en ruggigt ohälsosam hatkärlek till henne. Jag går alltid in på hennes blogg när jag känner mig som fulast och fetast. Och byxorna som hon har på sig nu när hon är 89 veckor gravid, de har jag med, och jag är inte gravid. Men hennes man, honom skulle jag kunna klara mig utan. Pengarna han tjänar kan jag dock ta.

Den här donnan älskar jag också att "hata". Hon kan ju inte vara normal?! Hur kan man vara så perfekt efter att ha fött barn för typ två månader sedan? Dessutom äter hon jämt verkar det som. Nej, något fel måste det vara hoppas jag,

Peace and love från Newyorkmamman

Förstår ni att jag är ironisk?! Jag tycker alltså inte illa om varken Jennie eller Sofi på något sätt--tvärtom, jag skulle vilja ha en liten bit av deras liv i mitt eget liv. Sofis kropp och deras poolade förmögenheter, typ.

4 comments:

Trillingnöten said...

Skulle aldrig ha klickat mig in där nu! är typ två år gravid just nu och stor som en flodhäst...Jag trodde jag vid denna graviditet skulle vara så där graciös och vacker...men det sket sig - igen. Så jag får passa på att "njuta" av min flodhästkropp och sen se i mina drömmar om att se ut som Sofi om två månader...Mohahahahaha!

NEWYORKMAMMAN said...

Jamen visst blir man lite förbannad på naturen som är så orättvis?! Jag måste nog tillägga i mitt inlägg att jag är väldigt ironisk, för jag menar inte så illa faktiskt. Men avis det är jag. Och glad för deras skull samtidigt. Grattis till din graviditet och hoppas allt går väl.

birgitta said...

Trodde du skulle plocka fram Malin.

NEWYORKMAMMAN said...

Jo men hon är ju ingen megakändis med lika glammigt liv.