Thursday, August 29, 2013

Kool MC-tur, som aldrig blev dokumenterad

Igår kväll hämtade min man mig på motorcykel efter trumrep någonstans på östra Manhattan, långt söderut. Jag är helt vilse på vissa ställen i den här stan, så fråga mig inte exakt var vi befann oss. Jo, Grand Street. 

Hur som helst så satt jag där bak på hojen och bannade mig själv för att jag inte hade telefonen framme och kunde ta en massa coola bilder av den otroligt fantastiska Newyorknatten vi körde igenom. Ikväll ska jag försöka komma ihåg att ha telefonen redo och knäppa några bilder så att ni får se hur fantastiskt det var. 

Vi körde söderut på FDR, "under" en upplyst Brooklyn Bridge med Williamsburg Bridge bakom oss. Vidare ner mot South Street Seaport och den upplysta hamnen. Där körde vi under Battery Park och kom upp på West Side Highway där vi möttes av synen av det pampiga Freedom Tower (Twin Towers ersättare). Det här ska jag försöka ta kort på ikväll alltså. Det blir väl bra?

3 comments:

Hanna Lans said...

Jaaa, det blir jättebra! Så kan du ta kort på min gamla bostad på One Battery Park. Eller var det nu var jag bodde ... Hmm, nu blev jag osäker på adressen.

Hanna Lans said...

Hahaha, snacka om hjärnsläpp! 200 Rector Place bodde jag ju på!

Marie A said...

Det var ju där nere vi bodde senast vi var över.
/Marie