Thursday, August 4, 2011

Ni kommer väl?

Bloggfika idag klockan 14 i Botaniska Trädgården, närmare bestämt på Café Botaniska Paviljongen i Göteborg. Jag tror och hoppas man kan sitta ute på en filt för jag tänker ha mina vilda barn med mig. Då ses vi om några timmar!

6 comments:

Hanna said...

Jag har ett vilt barn med mig. Eller, kan man inte vara ute på lekplatsen eller leka kurragömma, så kommer han i alla fall bli lite purken. Men vi kommer i alla fall! (Min väninnnas dotter skickade FB-request t stora P igår, så kanske de kan sammanstråla utan mammornas hjälp.)

camillos said...

Då ses vi snart! =)

mockapocka said...

Typiskt! Men jag får skylla mig själv. Jag har verkligen slarvat med bloggläsandet i sommar. Men ändå väldigt synd att jag missade träffen idag :( Själv var jag på annat fika, femtiotreårsfirande av min svägerska. Ganska trevligt i och för dig men inte till närmelsevis så spännande som en bloggträff!

Hanna Lans said...

Bildbeviset, var tog det vägen?

Carita said...

Om jag bodde i Sverige skulle jag också träffa mina bloggvänner oftare. Vi har just inga bloggträffar i Svenskfinland, så vitt jag vet. Borde kanske starta såna själv. Men å andra sidan, de borde vara öppna för alla åldrar, här råder nog lite åldersdiskriminering, anser jag... det ska vara mycket bling & blong, vackra unga människor osv.
Och jag är INTE en gammal bitterfitta! :-)

Bokmalen said...

Åh, vad synd. Jag hade gärna tagit en kopp kaffe och inte har jag så långt till Botaniska heller. Nåja, det får bli en annan gång.

Glad att jag hittade dig igen.