Friday, July 20, 2012

Lunch på The Potbelly

Kan verkligen rekommenderas. De gör väldans goda smörgåsar och jag tror att de serverade mig den godaste sugar cookien jag har ätit i hela mitt liv idag! Ett trevligt lunchställe som ligger på 7:th Avenue och 37:th Street.


8 comments:

vally said...

Längtar efter något sådant.

Anna said...

Hej!

Har just hittat din blogg och är själv New York-frälst.

Har du skrivit någonstans om hur/varför du flyttade dit? Vad jobbar du/ni med och hur bor ni? Nyfiken. :)

Ha det gott!

NEWYORKMAMMAN said...

Det skulle du gilla vally!
anna, jag flyttade till New York for 13 ar sedan, fran Seattle. I USA har jag bott i 18 ar nu. Hjalp! Min make ar amerikan sa jag stannar nog ett tag till;-).
Jag jobbar inte. Jag har varit hemma med mina barn i 13 ar men for ett ar sedan borjade jag plugga pa min paborjade BA i psykologi och blev fardig i varas. Nu vill jag in pa en masters utbildning och sedan tankte jag bli forensic psychologist. Kul att du har hittat hit!! Hoppas du kommer igen.

Anna said...

Tack för info! Åh, så underbart att du bott i New York så länge och kan stanna så länge du vill!

Det låter intressant med dina studier och framtidsplaner.

Jag kommer självklart att titta in här mera. Älskar ju New York och följer gärna bloggar av er som bor där.

Ha en fin dag!

NEWYORKMAMMAN said...

Jättekul att ha dig här Anna! Kikade på din blogg--bor du också här?

Anna said...

Tack, vad glad jag blir!

Det var hedrande att du trodde jag bor i New York, utifrån bloggen. Nej, tyvärr. Men det är en av mina högsta drömmar att få göra det! Jag har nog bott där i ett tidigare liv ;). Tänker på stan och längtar tillbaka varje dag! Var senast där i våras med min man, på semester utan barn. Vi har annars tre killar: 11, 13 och 15. För att stilla min abstinens startade jag NY-bloggen.

I Sverige driver jag eget företag som copywriter. Kolla gärna www.falkblick.se! Driver även en
80-talsblogg, som du hittar länk till på företagssidan.

NY-planerna kan nog inte bli verklighet förrän barnen flyttat hemifrån. Men jag kan ju alltid åka en eller par månader i taget fram till dess. I framtiden funderar jag på vad jag skulle kunna jobba med i NY (om det är möjligt). Har även en lärarutbildning i svenska och engelska. Allt inom skrivande, reklam/kommunikation och undervisning vore intressant. Säg gärna till om du har några kontakter. :)Min man är civilingenjör.

Hur bor ni? I vilken stadsdel? Är så nyfiken på att veta mer. :)

NEWYORKMAMMAN said...

Jag läste om hur man åker till Ikea med färjan etc. och trodde absolut att du bor här. Kul! Kom på vår bloggträff om du befinner dig i Göteborgstrakten!

Anna said...

Där ser man! :) Ska skriva fler blogginlägg om NY när jag är tillbaka från landet (vårt torp). Tack för inbjudan till bloggträff! Jag har släkt i Gbg så det hade varit perfekt. Men tyvärr är jag rätt orörlig flera månader framöver! :( Har fått en fraktur i foten och kan inte gå ... :(
Ha det så kul på träffen och Sverigesemestern!